Aqua Jump

Een unieke en onvergetelijke activiteit op uw Evenement of Festival? 

Dat kan! U kunt Aqua Jump voor elk evenement huren. Wij komen met Het Aqua Jump kussen en onze Jump crew naar uw locatie om er een onvergetelijke dag van te maken.  Het is een spectaculaire lucht/wateractiviteit waarbij een deelnemer op het eind van een half opgeblazen luchtkussen zit en in het water wordt gelanceerd, nadat een andere deelnemer van een platform op het kussen springt.

 


Populair
Door het televisie programma op NPO Zapp staat Aqua Jumpen in Nederland ook wel bekend als 'Bommetje'. Aqua Jump is te boeken voor ieder evenement maar ook als activiteit voor uw bedrijfsuitje of sportdag. Is het Aqua Jumpen alleen niet genoeg voor uw evenement? Bekijk dan ook eens onze compleet verzorgde arrangementen.


Veiligheid
De veiligheid bij het Aqua Jumpen is voor ons erg belangrijk, daarom kunt u bij B-Events deze activiteit alleen inclusief instructeurs boeken. Na een duidelijke instructie van onze crew kunnen deelnemers veilig deelnemen aan deze activiteit.
Aqua Jump Nederland werkt nauw samen met verschillende veiligheidsinstanties en heeft een speciaal reglement opgesteld voor het veilig laten verlopen van haar activiteiten.


Enkele regels

* De waterdiepte dient minimaal 2.5 meter te zijn. 

* Er dient een wateroppervlak van 15 x 25 meter beschikbaar te zijn. 

* De minimale leeftijd voor het Aqua Jumpen is 12 jaar. 

* Vanwege de veiligheid van de deelnemers is deze activiteit alleen inclusief begeleiding te boeken.