Flyboarden

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het voelt om een dolfijn te zijn? Hoe het zou zijn om door het water te schieten, de lucht in te springen en weer terug onder de golven te duiken? Met flyboarden kun je het nu echt ervaren! Dankzij flyboarden kan iedereen zo vrij zijn als een dolfijn. Met een flyboard onder je voeten kun je tot wel 15 meter uit het water springen, boven de golven rondzweven of juist erin duiken en sneller zwemmen dan je ooit had gedacht.
En het mooiste is: flyboarden is makkelijk! Je hebt geen ervaring nodig om het te kunnen. Wil jij ook het ultieme watersport avontuur ontdekken?


Hoverboarden

Een hoverboard is een board aangedreven op waterkracht. Door middel van (wakeboard)bindingen blijf je stevig staan op het board. Aan de achterkant van het board zit een uitlaad die via een hogedrukslang verbonden is aan een jetski. Door gas te geven op de jetski komt er een waterstraal via de hogedrukslang uit de uitlaad van het hoverboard. Dit zorgt voor de kracht die je nodig hebt om over het water de vliegen. Uiteraard kan je ook de lucht in met hoverboarden.


Het Flyboarden en hoverboarden is bij B-Events te boeken voor al uw evenementen en festivals! De combinatie van bijvoorbeeld AquaJumpen en Flyboarden maakt het voor de bezoekers van uw evenement een onvergetelijke dag!