Flyboardshows

Flyboarden is een spectaculaire sport waarbij wordt gevlogen op waterdruk. Iemand zien opstijgen met behulp van 60 Liter water per seconde is al indrukwekkend. Maar dan zijn onze Pro-Flyboarders nog maar net begonnen. Het publiek is dan ook duidelijk onder de indruk wanneer er vervolgens tot wel 18 meter hoogte wordt gevlogen en spectaculaire stunts worden vertoont.


Niveau, Ervaring en Veiligheid
Onze Flyboarders hebben veel ervaring. Dit betekend dat je een hoog niveau kunt verwachten, maar ook een professionele samenwerking met je eigen regie. Vanzelfsprekend staat ook veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Wij verzorgen shows overdag, avondshows met LED suits en/of lasershows


Tijdens onze Flyboard show valt er absoluut spektakel te verwachten.

Om de beleving compleet te maken proberen wij dan ook altijd interactie te krijgen met het publiek. Dit draagt bij tot het “wow” effect bij de toeschouwers. 

De duur van onze Flyboard show is afhankelijk van de wensen die er zijn. Dit varieert van een kort en krachtige show van ongeveer 8 minuten tot een halfuur waarbij we over een traject op meerdere punten een show verzorgen.


Wij zijn flexibel in het invullen van de show en hier is in overleg veel mogelijk. Wilt u meer informatie over de flyboardshows? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.